РУКОВОДСТВО КК ВРШАЦ ПРОМОВИСАЛО ШЕФА СТРУЧНОГ ШТАБА

Вршац, петак, 1. јул 2016. Велико кошаркашко име стигло је у Вршац! Милан Гуровић промовисан je у новог шефа стручног штаба Кошаркашког клуба Вршац на конференцији за медије у прес центру Миленијума 30. јуна.

 Руководство клуба које предводи Иван Грујин, председник скупштине, затим Александар Грујин, пословни директор и Предраг Каначки директор клуба, решили су једно од најважнијих питања .

- Част ми је што сам у Вршцу, пре свега захваљујући овим људима којима верујем. Грујин и Каначки су у крагујевачком Радничком показали да од једног анонимног клуба могу да створе гиганта који је био међу две екипе у Србији. Амбиције су нам се поклопиле и није било тешко да се договоримо, истиче нови тренер Вршца.
Гуровић није помињао имена у селекцији играчког кадра за наредну сезону, само је наговестио принципе којима ће се руководити и ко ће му бити први сарадник.
- Мој помоћник у стручном штабу биће Вршчанин Горан Топић, а ускоро ћемо промовисати и кондиционог тренера. Идеја је да имамо пар искуснијих играча а највећи део тима чиниће млади кошаркаши. Рачунам на пар момака који су били у тиму Вршца претходне сезоне., закључио је Гуровић.
Директор Предраг Каначки изразио је захвалност досадашњем спонзору клуба, компанији Свислајон, на свему што је урадио за развој клуба и истакао да су врата широм отворена за све потенцијалне спонзоре.
- Желимо да се клуб у наредном периоду ослања на сопствене снаге. Даћемо све од себе да спречимо одлив младих играча а исто тако и тренерског кадра, нагласио је директор Каначки.

Промоција: Александар Грујин и Предраг Каначки са новим тренером Миланом Гуровићем.

СЛЕДЕЋА УТАКМИЦА

ТАМИШ - ВРШАЦ

26. КОЛО КЛС

СУБОТА, 14. 3. 2020. 

ХАЛА СПОРТОВА СТРЕЛИШТЕ

Следећа утакмица

 

 

ФЕЈСБУК

ПРЕТРАГА

Фото галерија

О Клубу

Кошаркашки клуб Вршац је највећи клуб у Војводини и један од најстаријих у региону. Опширније...

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Подаци клуба

Адреса: Омладински трг 17. Вршац

Телефони: +38113838058; +38113838057

Факс: +38113830197

Имејл: office@kkvrsac.rs