МЛАДОМ СТРУЧЊАКУ ДОБРОДОШЛИЦУ ПОЖЕЛЕЛО РУКОВОДСТВО КЛУБА, А ОДМАХ ПО ДОЛАСКУ У ЦЕНТАР МИЛЕНИЈУМ ЂОКИЋ СЕ ОБРАТИО БРОЈНИМ ПРЕДСТАВНИЦИМА МЕДИЈА.

 - Велика је част бити тренер Вршца и срећан сам што сам дошао у град богате кошаркашке традиције. Ово је клуб који је некада играо важну улогу у регионалној кошарци има освојен прстен АБА лиге, дао је велики број квалитетних играча и тренера. Надам се да ћу оправдати очекивања, управе и навијача, трудићу се да пренесем сав свој квалитет и знање и учинићу све да екипа Вршца игра модерну кошарку са младим и перспективним играчима. Надам се да ћемо врло брзо конкурисати за сам врх српске кошарке а надам се и Јадранске лиге, рекао је Ђокић.

Нови тренер Вршчана истакао је да неће чинити промене у стручном штабу, то значи да ће му помоћник бити Горан Топић а кондициони тренер Немања Брујић.

- Познајем све играче, пратио сам турнир у Вршцу поводом јубилеја клуба, непознаница немам, надам се да ће период адаптације бити што краћи и да ћемо кренути са успесима. Гледао сам Вршац против Спартака, искрено неке ствари су ми засметале у игри, али Спартак је био одличан, заслужено добио меч и пораз у Суботици не сматрам киксом. Лига је веома уједначена, али имамо квалитетне играче, ово је клуб са амбицијама и нема никаквог алибија или оправдања, учинићемо све да добијемо прву наредну утакмицу против ОКК Беогарада, закључио је Ђокић.

Владимир Ђокић је селектор младе репрезентације Србије (У20) која је 2015. у Италији освојила титулу Европског шампиона, савладавши у финалу Шпанију. До маја ове године водио је екипу Металца, пре тога тренирао Машинац из Краљева и Слободу из Ужица.

СЛЕДЕЋА УТАКМИЦА

ВРШАЦ- СПАРС

17. КОЛО АБА 2 ЛИГЕ

СРЕДА, 23. 01. 2019. 18 ЧАСОВА

ЦЕНТАР МИЛЕНИЈУМ

 

Следећа утакмица

МЕТАЛАЦ- ВРШАЦ

18. КОЛО КЛС

СУБОТА, 26. 01. 2019. 18 ЧАСОВА

ХАЛА СПОРТОВА "15. СЕПТЕМБАР"

 

 

 

 

ФЕЈСБУК

ПРЕТРАГА

Фото галерија

О Клубу

Кошаркашки клуб Вршац је највећи клуб у Војводини и један од најстаријих у региону. Опширније...

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Подаци клуба

Адреса: Омладински трг 17. Вршац

Телефони: +38113838058; +38113838057

Факс: +38113830197

Имејл: office@kkvrsac.rs