ВРШЧАНИ ГОСТЕ НИШЛИЈЕ У 16. КОЛУ КЛС. МЕЧ У МИЛЕНИЈУМУ ОД 18 ЧАСОВА

Минималан пораз у дербију против Динамика није превише узнемирио Вршчане који у одличном расположењу дочекују утакмицу против нишког Константина. Без обзира што су ривали на супротним странама табеле, изабраници тренера Владимира Ђокића максимално уважавају Нишлије и спремају се да дају максимум пред својим симпатизерима у Миленијуму.

- Наша обавеза је да пружамо партије достојне лидера на табели и подршке наше сјајне публике коју смо заслужили великим залагањем. Не желимо да се играмо поверењем наших навијача и због тога се спремамо за Нишлије као и за сваку другу утакмицу, рекао је шеф струке Вршчана и додао да је здравствени билтен тима добар и да су сви првотимци спремни за максимално ангажовање.

Иако их у Купу Радивоја Кораћа чека атрактиван дуел са шампионом, Вршчани истичу да је утакмица са Константином приоритет.

-          У овом тренутку не размишљамо о Звезди јер се припремамо за меч са Константином. Скаутирали смо Нишлије, знамо одакле нам прети највећа опасност, даћемо све од себе да тренерове замисли спроведемо на терену, истакао је најбољи играч Вршца у претходном колу, Никола Јефтић

СЛЕДЕЋА УТАКМИЦА

ТАМИШ - ВРШАЦ

26. КОЛО КЛС

СУБОТА, 14. 3. 2020. 

ХАЛА СПОРТОВА СТРЕЛИШТЕ

Следећа утакмица

 

 

ФЕЈСБУК

ПРЕТРАГА

Фото галерија

О Клубу

Кошаркашки клуб Вршац је највећи клуб у Војводини и један од најстаријих у региону. Опширније...

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Подаци клуба

Адреса: Омладински трг 17. Вршац

Телефони: +38113838058; +38113838057

Факс: +38113830197

Имејл: office@kkvrsac.rs