ВРШЧАНИ НЕМАЈУ ДИЛЕМУ УОЧИ ГОСТОВАЊА КРУШЕВЉАНА, ПОБЕДА ЈЕДИНА ОПЦИЈА

Победа у београдској хали Шумице против неугодних "клонфера" била је прави мелем на повреде које већ десетак дана муче састав тренера Владимира Ђокића. Вршчани су се вратили на лидерску позицију и не желе да је испусте ни после данашњег гостовања неугодне екипе крушовачког Напретка.

- Здравствени билтен још увек није повољан. Јефтић је прекинуо прописано мировање да би одиграо меч против ОКК Београда а Стојадиновић је још увек реконвалесцент. Не жалимо се, ко је здрав играће, каже шеф стручног штаба Вршца и наглашава да против Напретка неће имати лак посао.

- Највећи адути Крушевљана су тимска игра и велика борбеност. Мораћемо да уложимо енергије најмање колико и они да би их савладали. Очекујем допринос свих играча, наравно и шестог, наше публике, која је изванредна ове сезоне.

Један од миљеника навијача је Коча Јововић, овосезонско је откровење у тиму Вршца.

- На свом терену немамо никакву дилему, размишљамо само о победи. Мотивисани смо, одлично тренирамо, желимо да задржимо прво место и да наставимо серију победа у Миленијуму. Наша тврђава неће пасти, закључио је популарни Коча.

СЛЕДЕЋА УТАКМИЦА

ТАМИШ - ВРШАЦ

26. КОЛО КЛС

СУБОТА, 14. 3. 2020. 

ХАЛА СПОРТОВА СТРЕЛИШТЕ

Следећа утакмица

 

 

ФЕЈСБУК

ПРЕТРАГА

Фото галерија

О Клубу

Кошаркашки клуб Вршац је највећи клуб у Војводини и један од најстаријих у региону. Опширније...

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Подаци клуба

Адреса: Омладински трг 17. Вршац

Телефони: +38113838058; +38113838057

Факс: +38113830197

Имејл: office@kkvrsac.rs