ВРШЧАНИ У СУБОТУ ПРОТИВ СМЕДЕРЕВА ОД 18 ЧАСОВА ЈУРИШАЈУ НА ЈЕДАНАЕСТУ УЗАСТОПНУ ПОБЕДУ У МИЛЕНУЈУМУ

У досадашњем току сезоне Вршац има низ од десет победа у Миленијуму, а жеља свих у клубу је наставак серије на домаћем терену у дуелу са екипом Смедерева која увек пред вршачком публиком пружа одличне партије. То је мотив више за изабранике тренера Владимира Ђокића да својим симпатизерима приреде меч за уживање.

- Прихватамо улогу апсолутног фаворита и упркос проблемима са ситним повредама учинићемо све да победимо. Моја идеја је да имамо тим од дванаест играча тако да изостанак једног, двојице или тројице не би смео да утиче на игру. Међутим, то свакако утиче на рад на тренинзима и проузрокује осцилације у појединим фазама игре. Ипак, сваки излазак пред нашу публику је нови мотив за играче и мене, желимо да у Суперлигу уђемо са првог места а то значи да побеђујемо до краја, јасан је стратег Вршчана.

Смедеревци су, као и већина екипа у КЛС, променили састав у односу на први део сезоне, али је њихова концепција остала иста.

-Идеја Смедерева била је да развијају младе играче и у свом саставу имају неколико изузетно талентованих јуниорских и кадетских репрезентативаца. Занимљива екипа са великим потенцијалом, али без чврстине и искуства. Уколимо им дозволимо да се растрче могли би да имамо проблема. Међутим, мислим да имамо довољно адута да будемо у предности над нашим ривалом. Чврстој и агресивној одбрани уз већ препознатљиву подршку са трибина, до сада нико није одолео, закључио је Ђокић.

СЛЕДЕЋА УТАКМИЦА

ТАМИШ - ВРШАЦ

26. КОЛО КЛС

СУБОТА, 14. 3. 2020. 

ХАЛА СПОРТОВА СТРЕЛИШТЕ

Следећа утакмица

 

 

ФЕЈСБУК

ПРЕТРАГА

Фото галерија

О Клубу

Кошаркашки клуб Вршац је највећи клуб у Војводини и један од најстаријих у региону. Опширније...

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Подаци клуба

Адреса: Омладински трг 17. Вршац

Телефони: +38113838058; +38113838057

Факс: +38113830197

Имејл: office@kkvrsac.rs