ВРШЧАНИ ПРОТИВ БЕОВУКА НАМЕЋУ СЕБИ ИМПЕРАТИВ ПОБЕДЕ

Вршчани су меч у Новом Пазару одиграли некомплетни због повреда Савовића и Радмиловића, али нису били поштеђени нових невоља.Тим тренера Максимовића остао је већ у 4. минуту без Бркића, што га је у доброј мери спутало да донесе бодове са тешког гостовања. Паклени ритам за Вршац се наставља, наредни ривал је Беовук.

- Долази нам у госте екипа са са карактером, спортском дрскошћу, по мени са скором који је далеко слабији од њиховог квалитета. Ипак, играмо код куће и мислим да имамо снаге да их добијемо, каже Максимовић.

Иако није имао пуно времена за пррипрему стратег Вршчана зна адуте Београђана.

- Поред одличног плеја Матијашевића имају Живановића, бившег младог репрезентативца са златном медаљом са Европског првенства у Шпанији, Рибошкића, бившег играча Вршца. За Безбрадицу се не зна да ли ће играти, али и поред тога јасно је да Беовук има одличан тим.

Вељко Бркић ће упркос повреди у Новом Пазару бити у тиму.

- Победа је за нас императив пре свега да би вратили веру наших навијача у овај тим. Надам се да имамо снаге не само да победимо Беовук већ да ће то бити почетак наше добре серије. Знамо да је Матијашевић главна претња, одлично је одиграо претходни меч, ипак мислим да ћемо ми имати главну реч када се буде одлучивало о победнику, закључио је популарни Брка.

СЛЕДЕЋА УТАКМИЦА

ТАМИШ - ВРШАЦ

 

Следећа утакмица

 

 

ФЕЈСБУК

ПРЕТРАГА

Фото галерија

О Клубу

Кошаркашки клуб Вршац је највећи клуб у Војводини и један од најстаријих у региону. Опширније...

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Подаци клуба

Адреса: Омладински трг 17. Вршац

Телефони: +38113838058; +38113838057

Факс: +38113830197

Имејл: office@kkvrsac.rs