ВРШАЦ У СУБОТУ ДОЧЕКУЈЕ МЕТАЛАЦ И НЕ БЕЖИ ОД УЛОГЕ ФАВОРИТА

Кошаркаши Вршца у суботу у Миленијуму дочекују екипу Металца. У досадашим окршајима Ваљевци имају две победе више, али тренер Вршца Дарко Костић јасно поручује да његову екипу занима само нови првенствени успех.

- Металац респектујемо, као и сваког другог ривала, али мислим да смо квалитетнији и ништа нас друго не занима сем победе. Желимо да се учврстимо у горњем делу табеле јер би са те позиције много лакше размишљали и припремили се за наредне мечеве. Наравно улогу фаворита морамо да оправдамо на терену, ни смо у еуфорији, нема ни разлога за то, радимо даље.

Милош Савовић није улазио на терен у Новом Саду, није га било на тренинзима у понедељак и уторак, али тренер Костић истиче да ће капитен заузети своје место у тиму против Ваљеваца.

- Савовић због високе температуре, коју је добио ноћ пред утакмицу са Војводином, није ни улазио на терен у Новом Саду, међутим сигуран сам да ће он бити спреман до суботе. Милошевић је такође пропустио тренинг у понедељак због вируса, надам се да ћемо бити комплетни, али морамо бити спремни и на ситуације да неког нема. Наравно, увек рачунамо на подршку наше публике, остали смо им дужни прошлог пута, желимо да се овог пута заједно радујемо, закључио је тренер Костић.

СЛЕДЕЋА УТАКМИЦА

ТАМИШ - ВРШАЦ

26. КОЛО КЛС

СУБОТА, 14. 3. 2020. 

ХАЛА СПОРТОВА СТРЕЛИШТЕ

Следећа утакмица

 

 

ФЕЈСБУК

ПРЕТРАГА

Фото галерија

О Клубу

Кошаркашки клуб Вршац је највећи клуб у Војводини и један од најстаријих у региону. Опширније...

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Подаци клуба

Адреса: Омладински трг 17. Вршац

Телефони: +38113838058; +38113838057

Факс: +38113830197

Имејл: office@kkvrsac.rs