ВРШЧАНИ КОМПЛЕТНИ ЗА МЕЧ СА ДИНАМИКОМ

Вршчани су проблеме са повредама превазишли средином недеље и комплетни одрадили тренинг уочи дербија са старим ривалом из КЛС и АБА 2 лиге. Ако ико у тиму Вршца познаје филозофију игре Динамика онда је то Никола Ћирковић, играч који је током досадашње каријере носио дрес оба клуба:

  • Састав Динамика је другачији од прошле сезоне, у питању је млад тим са изванредним физичким предиспозицијама. Читаве недеље спремамо се за њих, циљ нам је да се са овог тешког гостовања вратимо са победом. Бреме фаворита је на плећима нашег противника, ми ништа не губимо а можемо много да добијемо у случају победе, каже Ћирковић.

Бек Вршчана наглашава да Динамик уме да запрети са свих позиција и максимално користи брзу транзицију.

  • Вршачки љубитељи кошарке добро знају ко је Пашајлић, играч који је сада носилац игре Београђана. На њега ћемо обратити велику пажњу, али далеко од тога да је он једина претња. Ипак, имају и они слабих тачака, покушаћемо да их искористимо на најбољи начин.

Вршчани знају како изгледа потрошња наступања на два фронта и због тога би свежина могла да буде њихова предност.

  • Динамик је имао тешку утакмицу и дуго путовање у Црну Гору. Знамо шта то значи у јеку сезоне и покушаћемо да искористимо њихов евентуални умор. Нисмо ни ми без здравствених проблема, током недеље Димић и ја нисмо тренирали пуном снагом. Опоравили смо се и спремни смо да пружимо максимум, закључио је Ћирковић.

СЛЕДЕЋА УТАКМИЦА

ТАМИШ - ВРШАЦ

26. КОЛО КЛС

СУБОТА, 14. 3. 2020. 

ХАЛА СПОРТОВА СТРЕЛИШТЕ

Следећа утакмица

 

 

ФЕЈСБУК

ПРЕТРАГА

Фото галерија

О Клубу

Кошаркашки клуб Вршац је највећи клуб у Војводини и један од најстаријих у региону. Опширније...

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Подаци клуба

Адреса: Омладински трг 17. Вршац

Телефони: +38113838058; +38113838057

Факс: +38113830197

Имејл: office@kkvrsac.rs