January 16, 2021

Velika pomoć za košarkaše Vršca

1 min read
Vlada Republike Srbije donela je Uredbu o utvrđivanju Programa finansijske podrške sportskim organizacijama u otežanim ekonomskim uslovima usled pandemije koronavirusa koja uključuje finansijsku pomoć i košarkaškim klubovima.

Realizacija pomoći Vlade Republike Srbije ostvarena je preko Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije i Košarkaškog saveza Srbije.
 
Tim povodom Košarkaški klub Vršac upućuje veliku zahvalnost predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću, Vladi Republike Srbije i premijerki Ani Brnabić kao i Ministarstvu omladine i sporta na novčanoj pomoći koja u ovim teškim trenucima nemerljivo mnogo znači.
 
“Vršačka košarka imala je lepe i manje lepe trenutke, doživela trenutke velike slave i osvajanja trofeja, ali nikad nije bila u situaciji da se bori sa protivnikom koga ne može da vidi. Zahvaljujući pomoći koju smo dobili od naše države u boljoj smo poziciji da prevaziđemo tešku situaciju, i garantujem da će Košarkaški klub Vršac ovu pomoć iskoristiti racionalno, raditi još kvalitetnije i truditi se da nastavi da daje doprinos u razvoju našeg najtrofejnijeg sporta” , rekao je direktor KK Vršac, Vladan Majstorović.

More Stories

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *