June 23, 2021

KK Vršac

Dobrodošli

KOŠARKAŠI NASTAVLJAJU NIZ POBEDA

1 min read

Vrščani su nastavili niz pobeda savladavši borbene Kraljevčane u mečku u kome su oba tima potvrdila dobru formu.
Izabranici trenera Vlade Lučića dugo su lomili otpor gostiju, prva četvrtina bila je najuzbudljivija i najneizvesnija, rivali su se čak 11 put smenjivali u vođstvu, a do prednosti na poluvremenu Vršac je stigao zahvaljujući dominaciji u skoku, pre svega ofanzivnom, i raznovrsnijom igrom u napadu.

Domaći su pretili u reketu preko Pitersona, Jekovićem dalekometnim šutem spolja i lucidnim prodorima Dimića i Janjića. Udarne igre Kraljevčana u tom delu bili su Čupković i Samojlović.

Dobar početak drugog poluvremena Vrščanima već nekoliko udtakmica za redom donosi ključnu prednost na putu do pobede. Tako je bilo i ovog puta, treći perido domaći su dobili najubedljivije, disciplinovanom i odgovornom odbranom došli su do efikasnih napadačkih rešenja posle brze tranzicije, a trojkama Jekovića i Živanovića i zakucavanjem Gazibegovića napravili seriju 11:0 i ostvarili najveće vođstvo do tada od 16 razlike (60:44).

U poslednjoj četvrtini Kraljevčani su igrali borbeno i angažovano, razigrao se kapiten Mirković, ali to je bilo dovoljno samo da se izbori častan poraz. Vrščani su rutinski meč priveli kraju i završnicu odigrali po taktu munjevitog Nikolića.

Zapratite KK Vršac:

More Stories

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *