June 23, 2021

KK Vršac

Dobrodošli

KOŠARKAŠICE PROSLAVILE ULAZAK U PRVU LIGU

2 min read

Prvoligaška košarka ponovo se vraća u vršački Centar Milenijum! Košarkašice Vršca ispisale su novu stranicu istorije kluba i vratile ga tamo gde je i mesto jednom od najtrofejnijih košarkaških kolektiva u državi – u elitu.

Za to su zaslužne: Kapiten tima Milana Kerkez, Dragana Stjepanović, Ljiljana Tomašević, Sanja Dunđerski, Dušica Stanaćev, Ana Miletić, Milica Vučković, Marija Radović, Anja Kovačević, Anja Mitrašinović, Dejana Verigić, Tamara Repac, Marina Cera, Ivana Jovanović, Anita Babić, Gorana Tomić, Milana Mihajlović, Marija Nikolajević, Marija Graovac i Jelena Grujin.

Predvodio ih je iskusni košarkaški vuk Miroslav Kanjevac, koji je još pre početka sezone obećao da će njegov tim sa prvog mesta na drugoligaškoj tabeli otići u društvo najboljih.

Vrščanke su u poslednjoj utakmici sezone lako savladale Piroćanke, a poslednju četvrtinu odigrala je petorka autentičnih Vrščanki: Mitrašinović, Kerkez, Verigić, Repac i Cera.

Nažalost, sezona velikog rezultatskog uspeha pamtiće se po velikom gubitku za košarkaški Vršac, Vojvodinu i Srbiju preranim odlaskom direktora kluba Vladana Majstorovića. U Vlastinu čast devojke su na ovom meču istrčale u majicama sa njegovim likom i u tim majicama prigrlile pehar i medalje.

Trofej prvakinjama Druge ženske lige Srbije uručio je sekretar Košarkaškog saveza Dušan Projović a medalje su su uručivali Bojan Popović, komesar takmičenja i Mateja Majstorović, košarkaš Vršca, sin pokojnog Vladana Majstorovića. Medalje su primili i pomoćni trener Marko Lalić, fizioterapeut Ivan Andrić, Miloš Živković, Iva Grujin i predsednik Košarkaškog kluba Vršac, Aleksandar Grujin.

 
Zapratite KK Vršac:

More Stories

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *