December 5, 2021

KK Vršac

Dobrodošli

FINALNI TURNIR ZA KADETE U VRŠCU

2 min read

U Vršcu se predstojećeg vikenda održava finalni turnir regiona Košarkaškog saveza Vojvodine za kadete. Prvak južnobanatskog regiona ekipa KK Vršca, u prvom polufinalu igra protiv ekipe Železničar iz Inđije dok se u drugom meču sastaju KK Radnički Kovin i KK Sloven iz Rume. 

“Turnir predstavlja završetak uspešne sezone mlađih kategorija KK Vršca. Iako je prevashodno glavni kurs našeg rada usmeren za stvaranje mladih domaćih igrača koji mogu da konkurišu za dres prvog tima, ove godine su se sklopile kockice te smo uspeli da napravimo i dobar takmičarski rezultat” – ističe trener kadeta profesor Siniša Rudić.

Koordinator mlađih kategorija i trener pionirske selekcije profesor Goran Deđanski ističe važnost samih utakmica i podršku od strane rukovodstva kluba i lokalne samouprave:
“Za mlade igrače igranje utakmica je veoma bitno. Zato se zahvaljujemo gradu i  gradonačelnici Dragani MItrović kao i Centru Milenijum što su nam omogućili održavanje turnira u ovim “Kovid” uslovima. Takođe, želimo da istaknemo pomoć koju tokom sezone mlađe kategorije dobijaju od predsednika kluba Aleksandra Grujina i cele uprave KK Vršca”.

Ono što za kraj oba trenera u ime ekipe žele da poruče je: titulu prvaka lige posvećujemo našem direktoru,saradniku i prijatelju, pokojnom Vladanu Majstoroviću Vlasti jer je njegovo zalaganje dalo nemerljiv doprinos kvalitetnom sistemu koji je postavljen u mlađim kategorijama našeg i Vašeg KK Vršca.

Zapratite KK Vršac:

More Stories

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *